Vast of flexibel

MF Select biedt twee verschillende vormen van dienstverlening; werving & selectie en projectdetachering. In beide gevallen verzorgen wij het gehele wervings- en selectieproces; van kennismaking tot aan plaatsing.

Werving & Selectie

Zoek je een vaste invulling voor jouw vacature? Schakel MF Select in om de juiste kandidaat te vinden. Wij vinden de kandidaat die beschikt over de juiste kwalificaties, voldoet aan het profiel én past bij jou als opdrachtgever.

Bij werving en selectie komt de professional bij jou in dienst en betaal je MF Select een bemiddelingstarief. MF Select werkt daarbij op basis van no-cure no-pay, alleen bij succesvolle bemiddelingen wordt een fee in rekening gebracht.

Bij MF Select zijn we transparant over onze tarieven, zo weet je wat het gaat kosten als MF Select voor jouw organisatie aan de slag gaat. Wij werken met vaste bemiddelingspercentages die gekoppeld zijn aan functiegroepen.

Projectdetachering

Heb je een project waar je extra capaciteit of kennis voor in huis wilt halen of zoek je tijdelijke vervanging voor korte of lange duur? Kies dan voor projectdetachering via MF Select. Wij vinden de beste kandidaat voor jou.

Bij projectdetachering gaat de kandidaat bij jou aan de slag en komt bij ons op de loonlijst. Wij sluiten met jou een overeenkomst voor een bepaald aantal declarabele uren. Wanneer het totaal aantal uren is volbracht kun je de professional eventueel kosteloos overnemen.

Gedurende deze overeenkomst krijgt de professional een detacheringscontract voor bepaalde tijd aangeboden en fungeert MF Select als formeel werkgever van de medewerker.