Hoe gaan wij te werk?

Heb je een interessante vacature van ons gezien die past bij je interesses, ervaring en talenten? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie. Als we genoeg raakvlakken zien met het functieprofiel, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd een persoonlijk gesprek. Wij vinden het belangrijk om je goed te leren kennen, om zo een inschatting te kunnen maken of het bedrijf bij jou past en vice versa.

Het eerste gesprek
Tijdens het persoonlijke gesprek bespreken we jouw werkervaring, kennis en ambities. Ook gaan wij inhoudelijk verder in op de openstaande vacature. We bespreken daarin onderwerpen als functie-inhoud, werkomgeving, bedrijfscultuur, doorgroeimogelijkheden, etc.

Sollicitatieprocedure
Op basis van het gesprek bepalen we of je in aanmerking komt voor de openstaande vacature. Als er een match is, bespreken we de sollicitatieprocedure en stellen wij jou voor bij onze opdrachtgever.

Als deze procedure positief verloopt en je wordt aangenomen, treed je ofwel rechtstreeks in dienst bij de desbetreffende opdrachtgever of krijg je eerst een detacheringscontract via MF Select.

Geen directe match?
Sluit de vacature niet aan bij jouw profiel? Dan kijken we of er eventueel andere mogelijkheden zijn binnen ons netwerk. Wij hebben dagelijks contact met een groot aantal bedrijven en organisaties in Noord-Nederland en helpen je graag met het vinden van een uitdagende baan waar je je goed op je plek voelt, enthousiast kunt werken en jouw talenten optimaal kunt benutten.