Partner in werving en selectie

In de wereld van werving & selectie is MF Select onderscheidend: onze werkwijze is persoonlijk en we zijn altijd op zoek naar een win-win situatie. Simpelweg omdat we waarde hechten aan goede en duurzame relaties, waar we ons dagelijks voor inzetten. Dat doen we met behulp van:

Persoonlijke aandacht
We onderhouden dagelijks proactief contact met ons netwerk van kandidaten en bedrijven, waarbij we voor zowel opdrachtgevers als kandidaten persoonlijke aandacht hebben. We doorgronden bij alle partijen de werkelijke wensen, behoeften en ambities. Ook dát is een vak. Daar zijn we goed in, het bewijs leveren we iedere dag opnieuw.

Match op basis van criteria en bedrijfscultuur
Wij kijken niet alleen of iemand voldoet aan het functieprofiel, maar ook of deze persoon past binnen de bedrijfscultuur en team van collega's.

Transparantie
Bij MF Select hanteren we vaste bemiddelingspercentages, daarin zijn we altijd helder. Bovendien werken we op basis van No Cure, No Pay. Hiermee geven we commitment voor het vinden van de juiste kandidaat. Je betaalt immers pas wanneer de nieuwe werknemer zijn arbeidsovereenkomst heeft ondertekend. 

Exclusiviteit
We willen ons 100% inzetten om de juiste kandidaat voor ieder personeelsvraagstuk
te vinden. Om te garanderen dat wij de best passende kandidaat kunnen vinden, vragen we een exclusieve samenwerking. Exclusiviteit loont, dat bewijzen we steeds opnieuw.

Regionale focus
We doen alleen zaken met bedrijven die gevestigd zijn in het noorden, omdat we hier
zelf ook vandaan komen. We begrijpen elkaar en we kennen veel kandidaten met een focus op Noord-Nederland.

Beloftes nakomen
We zijn informeel, loyaal en betrokken. We komen onze beloftes na, afspraak is afspraak. Deze aanpak heeft er toe geleid dat er inmiddels vele succesvolle plaatsingen zijn gerealiseerd bij diverse bedrijven in Noord-Nederland.